menu menu menu گروه کالا و خدمات
عنوان مقاله : حشرات از ابتلا به سـرطان جلوگیری می کنند
حشرات از ابتلا به سـرطان جلوگیری می کنند
حشرات از ابتلا به سـرطان جلوگیری می کنند!

به نظر می رسد در آینده نزدیک پزشکان توصیه می کنند که انسان ها برای اجتناب از ابتلا به سرطان حشراتی مثل مورچه را بخورند! این در حالی است که تحقیقی جدید نیز سودمند بودن حشرات برای بدن را نشان داده است.
آزمایش های گروهی از دانشمندان دانشگاه رم در ایتالیا نشان می دهد حشراتی مانند جیرجیرک و ملخ حاوی غلظت بالایی از آنتی اکسیدان هستند.
آنتی اکسیدان ها برای کاهش واکنش شیمیایی بدن که رادیکال های آزاد تولید می کند، اهمیت زیادی دارد. به گفته دانشمندان وجود رادیکال های آزاد احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. علاوه بر آن تحقیقات نشان داده رادیکال های آزاد با خطر بالای ابتلای فرد به بیماری های قلبی و دیابتی نیز مرتبط هستند. البته آنتی اکسیدان ها در طیف مختلفی از غذاها از جمله میوه و سبزیجات وجود دارند.
دانشمندان پس از آسیاب کردن حشرات متوجه شدند غلظت آنتی اکسیدان در بعضی از آن ها چند برابر آب پرتقال یا روغن زیتون است.
پژوهش ها نشان داد عصاره قابل حل در آب از کرم ابریشم و جیرجیرک دارای بیشترین مقدار ظرفیت آنتی اکسیدانی بودند. به طور دقیق عصاره قابل حل در آب این حشرات، ظرفیت آنتی اکسیدانی پنج برابر آب پرتقال داشت.
در این میان ملخ، مورچه سیاه و شپشک آرد نیز حاوی بیشترین میزان پلی فنول ها بودند. وجود پلی فنول نیز یکی دیگر از روش های بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی است.
عصاره محلول در چربی از کرم ابریشم، زنجره و کرم پروانه آفریقایی نیز ظرفیت آنتی اکسیدانی دو برابر روغن زیتون داشتند.

آخرین مقالات

ico جدیدترین مقالات بیشتر


درمان کوید-19 در خانه: نکاتی برای مراقبت از شما و دیگران

درمان کوید-19 در خانه: نکاتی برای مراقبت از شما و دیگران مراقبت از فرد مبتلا به کوید-19 در خانه؟

ادامه مطلب

مراقبت خوب از چشمان خود را هرگز فراموش نکنیم

مراجعه‎ی منظم به متخصصان درمانی چشم برای جلوگیری از مشکلات بینایی یا کاهش آن مهم است.مشکلات متداول چ

ادامه مطلب

9 سوال قدرتمند که می‌توانند کیفیت زندگی شما را بهبود ببخشند.

داشتن یک زندگی باکیفیت در مورد لحظاتی است که همه چیز دشوار است اما با این وجود راهی پیدا می‌کنیم ت

ادامه مطلب

آب پیاز چگونه به تقویت موی سر کمک می کند

همگی پیاز را یکی از اجزای ضروری برای بسیاری غذا‌ها با بویی تند می‌شناسیم، ممکن است کاربردهای دیگری ب

ادامه مطلب


امروز : 1459
دیروز : 2019
هفته گذشته : 15529
ماه : 101369
کل بازدید : 7912710
کاربران آنلاین : 4



کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد.
این سایت صرفاً برای اطلاع‌رسانی کاربران است. لذا هرگونه استفاده‌ی تجاری و تبلیغاتی از محتویات آن ممنوع است و پیگیرد قانونی دارد.