12 کارایی متفاوت ماکروفر در خانه
ماکروفر، وسیله ای فوق العاده است که به دلیل صرفه جویی در وقت، برتری بیشتری نسبت به دیگر تجهیزات آشپزخانه یافته است، امروزه این تکنولوژی هوشمند تقریبا به همه خانه ها را یافته اما علی رغم کاربردهای زیادی که در حال حاضر در خانه دارد هنوز توانمندی های آن به طور کامل شناخته نشده است به طوری که برخی از آن تنها برای گرم کردن غذا استفاده می کنند در حالی که می توان با ترفندهای بسیاری از این تکنولوژی در آشپزخانه بهره بیشتری برد. به همین منظور به 13 کارایی ماکروفر در آشپزخانه اشاره شده است.
نرم کردن عسل کریستالهاگر عسل حالت کریستاله پیدا کرده می توانید پس از باز کردن در ظرف، آن را برای مدت 50 ثانیه درون ماکروفر قرار دهید تا به حالت اول برگردد.
پوست کندن سیرشاید حدا کردن پوست سیر مخصوصا هنگامی که مرطوب است کمی سخت باشد برای این منظور می توانید سیر را برای مدت 20 ثانیه درون ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید تا پوست آن خشک شود. با این روش می توانید پوست سیر را به راحتی جدا کنید.
آب پز کردن تخم مرغبا استفاده از ماکروفر می توانید تخم مرغ را ظرف مدت 50 ثانیه آب پز کنید اما باید کمی مراقب باشید. به این ترتیب که درون ظرف مناسبی برای ماکروفر، مقداری آب جوش از سماور یا کتری بریزید تا میزان سه چهارم آن پر شود، بعد از آن، بهتر است مقداری سرکه سفید به آب اضافه کنید. سرکه مانع از هم پاشیدن سفیده تخم مرغ می شود. در مرحله بعد تخم مرغ را درون ظرف آب جوش بشکنید و با استفاده از خلال دندان به آرامی زرده را سوراخ کنید تا مانع منفجر شدن زرده شوید. پس از آن، در ظرف را با استفاده از سلفون بپوشانید و ظرف را برای مدت 30 ثانیه درون ماکروفر با قدرت بالا قراردهید. در مرحله آخر ظرف را از ماکروفر بیرون آورید و کمی تخم مرغ را بچرخانید و سپس در ظرف را بپوشانید و دوباره آن را برای مدت 20 ثانیه دیگر درون ماکروفر قرار دهید. با استفاده از این روش توانسته اید تخم مرغ را ظرف مدت خیلی کوتاه آب پز کنید.
نرم کردن بستنیلذت خوردن بستنی برای برخی به یخ بودن آن است اما برخی دیگر ترجیح می دهند بستنی را با دمای کمتری خورده به حالتی که نزدیک به ذوب شدن باشد. اما منتظر ماندن برای ذوب شدن بستنی و نرم شدن آن کمی خسته کننده است. اگر در خانه ماکروفر در اختیار دارید به آن اعتماد کنید و هوشمندانه از آن استفاده کنید. می توانید بستنی را برای مدت 10 ثانیه درون ماکروفر قرار دهید تا نرم شود. البته این زمان برای بستنی یک لیتری 30 ثانیه است.
ذوب کردن شکلاتدانه دانه شدن شکلات پس از ذوب کردن آن روی حرارت مستقیم و یا غیر مستقیم یکی از مشکلاتی است که اغلب هنگام تهیه کیک یا شیرینی با آن مواجه هستیم. در حالی که ماکروفر هوشمند شما در خانه این مشکل را به راحتی حل کرده است. برای این منظور می توانید شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید و درون ظرف مناسبی برای ماکروفر قرار دهید. اکنون ظرف را درون ماکروفر برای مدت 15 ثانیه با درجه ملایم قرار دهید. پس از آن، کمی شکلات را مخلوط کنید و دوباره آن را درون ماکروفر قرار دهید و این کار را آن قدر تکرار کنید تا شکلات به اندازه کافی ذوب شود. اگر به جای 15 ثانیه مدت بیشتری شکلات را درون ماکروفر قرار دهید سطح آن دانه دانه شده و به نوعی می سوزد.
تهیه پنیرشاید تعجب آور باشد اگر بگوییم می توانید به روشی ساده و بی خطر با استفاده از ماکروفر، پنیر خانگی تهیه کنید. ظرف بزرگ و مناسبی برای ماکروفر را با شیر چرب پر کنید. مراقب باشید ظرف کاملا پر نشود. ظرف را درون ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید تا شیر به جوش آید. پس از آن به سرعت و با دقت آب دو عدد لیمو ترش را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. اکنون ظرف را دوباره به ماکروفر برگردانید و چند دقیقه دیگرا حرارت دهید تا شیر دلمه ببندد. در آخر دلمه ها را درون پارچه ای تمیز بریزید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید و منتظر بمانید تا آب اضافی آن خارج شود و پنیر آماده گردد.
بو دادن آجیل و دانه های معطرآجیل و دانه هایی مانند هل را می توانید با قرار دادن تنها برای مدت 15 ثاینه درون ماکروفر حرارت دهید و استفاده کنید.
خشک کردن سبزیجاتاگر فرصت کافی برای خشک کردن سبزیجات ندارید و یا فضای کافی برای آن در اختیارتان نیست می توانید از ماکروفر کمک بگیرید. رزماری، آویشن، پونه و حتی پوست مرکبات برای این کار مناسب است. می توانید پس از شستشوی سبزیجات و گرفتن رطوبت آن با دستمال، سبزیجات را درون سینی ماکروفر برای مدت 30 ثانیه با قدرت بالا قرار دهید. پس از آن سبزیجات را زیرورو کنید و دوباره ماکروفر را روشن کنید. این کار را پنج مرتبه تکرار کنید.
ور آمدن خمیرگاهی اوقات مدت زمانی که باید برای ورآمدن خمیر یک نوع غذا یا شیرینی صرف کرد باعث شده تا از تهیه آن صرف نظر کنید اما امروزه ورآمدن خمیر نیز با استفاده از ماکروفر سریع و آسان شده است. اگر هنگام تهیه شیرینی یا غذا لازم بود خمیر ور بیاید برای آن که مدت زمان کمتری صرف کنید می توانید خمیر را درون ظرف بزرگ و مناسبی برای ماکروفر قرار دهید و روی آن یک عدد حوله مرطوب قرار دهید و سپس حوله خشک دیگری روی حوله مرطوب بگذارید. در مرحله بعد ظرف را برای مدت 20 ثانیه درون ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید و سپس اجازه دهید خمیر مدت پنج دقیقه استراحت کند. این کار را دوباره تکرار کنید ولی این بار اجازه دهید خمیر مدت 35 دقیقه استراحت کند.
تهیه چیپس خانگیماکروفر به شما در تهیه چیپس خانگی کمک می کند. سیب زمینی را به صورت ورقه ای نازک برش بزنید و پس از شستشو و خشک کردن آن، ورقه های نازک را روی ورقه کاغذی مخصوص ماکروفر و روی سینه پهن کنید و درون ماکروفر برای مدت سه دقیقه با قدرت بالا قرار دهیدو پس از آن، ورقه ها را پشت و رو کنید و دوباره برای مدت سه دقیقه دیگر آن را درون ماکروفر قرار دهید و در آخر با نمک طعم دار کنید.
خیساندن عدس و لوبیاگاهی اوقات ظرف چند ثاینه تصمیم می گیریم نوعی غذا که دارای حبوبات است تهیه کنیم اما برنامه ریزی نداشتن برای آن باعث شده بدون خیساندن حبوبات غذا را تهیه کرده و دچار مشکلاتی از جمله نفخ شویم و یا مجبور شویم مدت زیادی را منتظر پخت کامل غذا بمانیم. از ماکروفر خانه خود برای کمک به حل این مشکل کمک بگیرید.
به این ترتیب می توانید حبوبات را درون ظرف مناسبی برای ماکروفر قرار دهید و حدود یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین به آن اضافه کنید و بقیه ظرف را با آب پر کنید. اکنون ظرف را درون ماکروفر قرار داده و آن را برای مدت 10 دقیقه روشن کنید. در آخر مدت 30 الی 40 دقیقه به آن استراحت دهید و آب اضافی آن را خارج کنید.
آسیبهای ستون فقرات، دیسک گردن و کمر
“آسیبهای ستون فقرات، دیسک گردن و کمر: علل، علائم و درمان" آسیبهای ستون فقرات و
ادامه مطلب ❯