menu menu menu گروه کالا و خدمات
عنوان مقاله : دم پختک
دم پختکمواد لازم
- برنج 2 پیمانه
- لپه باقلا 100 گرم
- گوشت چرخ شده 250 گرم
- پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
لپه باقلا را با مقداری آب جوش بخیسانید و بعد از 20 دقیقه با مقداری آب جوش بپزید طوری که له نشود.
برنج را خیس کنید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را درون مقداری آب ریخته و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس برنج را در آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد و آب کش کنید. گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ شده تف دهید و لپه باقلا را هم اضافه کنید.
بعد از اینکه احساس کردید رب خوب تفت خورده، برنج آبکش شده را هم اضافه و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. کف قابلمه مقدار کمی آب، روغن و زعفران بریزید و برنج ساده یا سیب زمینی حلقه شده را قرار دهید و بعد برنج مخلوط را اضافه کنید. بعد از اینکه برنج بخار کرد مابقی زعفران آبکرده را بریزید و روی برنج و شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد.

آخرین مقالات

ico جدیدترین مقالات بیشتر


ده نکته کاربردی برای مدیران موفق

چگونه مدیری موفق باشیم؟ وظایف مدیران عالی در تفکر استراتژیک و توسعه و ارتقای اهداف بلندمدت سازم

ادامه مطلب

بکس بادی چیست و در چه مواردی کاربردی دارد

آشنایی با بکس بادیبکس بادی چیست و در چه مواردی کاربردی داردابزار آلات بادی، ابزارآلات قدرتمندی هستند

ادامه مطلب

غادة السمان در چند سطر

غادة السمان در چند سطرنویسنده، شاعر و یکی از بنیان‌گذاران شعر نو در ادبیات عربمتولد سال 1942، دمشق،

ادامه مطلب

معرفی و نگهداری گیاه برگ انجیری

آیا به دنبال ایده‌های خلاقانه برای چیدمان گل در خانه و محل کار خود هستید؟ اگر می‌خواهید به دکور

ادامه مطلب


امروز : 555
دیروز : 3037
هفته گذشته : 25318
ماه : 127340
کل بازدید : 8685022
کاربران آنلاین : 12



کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد.
این سایت صرفاً برای اطلاع‌رسانی کاربران است. لذا هرگونه استفاده‌ی تجاری و تبلیغاتی از محتویات آن ممنوع است و پیگیرد قانونی دارد.