menu menu menu گروه کالا و خدمات
عنوان مقاله : دم پختک
دم پختکمواد لازم
- برنج 2 پیمانه
- لپه باقلا 100 گرم
- گوشت چرخ شده 250 گرم
- پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
لپه باقلا را با مقداری آب جوش بخیسانید و بعد از 20 دقیقه با مقداری آب جوش بپزید طوری که له نشود.
برنج را خیس کنید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را درون مقداری آب ریخته و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس برنج را در آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد و آب کش کنید. گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ شده تف دهید و لپه باقلا را هم اضافه کنید.
بعد از اینکه احساس کردید رب خوب تفت خورده، برنج آبکش شده را هم اضافه و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. کف قابلمه مقدار کمی آب، روغن و زعفران بریزید و برنج ساده یا سیب زمینی حلقه شده را قرار دهید و بعد برنج مخلوط را اضافه کنید. بعد از اینکه برنج بخار کرد مابقی زعفران آبکرده را بریزید و روی برنج و شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد.

آخرین مقالات

ico جدیدترین مقالات بیشتر


درمان کوید-19 در خانه: نکاتی برای مراقبت از شما و دیگران

درمان کوید-19 در خانه: نکاتی برای مراقبت از شما و دیگران مراقبت از فرد مبتلا به کوید-19 در خانه؟

ادامه مطلب

مراقبت خوب از چشمان خود را هرگز فراموش نکنیم

مراجعه‎ی منظم به متخصصان درمانی چشم برای جلوگیری از مشکلات بینایی یا کاهش آن مهم است.مشکلات متداول چ

ادامه مطلب

9 سوال قدرتمند که می‌توانند کیفیت زندگی شما را بهبود ببخشند.

داشتن یک زندگی باکیفیت در مورد لحظاتی است که همه چیز دشوار است اما با این وجود راهی پیدا می‌کنیم ت

ادامه مطلب

آب پیاز چگونه به تقویت موی سر کمک می کند

همگی پیاز را یکی از اجزای ضروری برای بسیاری غذا‌ها با بویی تند می‌شناسیم، ممکن است کاربردهای دیگری ب

ادامه مطلب


امروز : 2080
دیروز : 2098
هفته گذشته : 11884
ماه : 81328
کل بازدید : 7927140
کاربران آنلاین : 5



کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد.
این سایت صرفاً برای اطلاع‌رسانی کاربران است. لذا هرگونه استفاده‌ی تجاری و تبلیغاتی از محتویات آن ممنوع است و پیگیرد قانونی دارد.