menu menu menu گروه کالا و خدمات
عنوان مقاله : دم پختک
دم پختکمواد لازم
- برنج 2 پیمانه
- لپه باقلا 100 گرم
- گوشت چرخ شده 250 گرم
- پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
لپه باقلا را با مقداری آب جوش بخیسانید و بعد از 20 دقیقه با مقداری آب جوش بپزید طوری که له نشود.
برنج را خیس کنید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را درون مقداری آب ریخته و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس برنج را در آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد و آب کش کنید. گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ شده تف دهید و لپه باقلا را هم اضافه کنید.
بعد از اینکه احساس کردید رب خوب تفت خورده، برنج آبکش شده را هم اضافه و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. کف قابلمه مقدار کمی آب، روغن و زعفران بریزید و برنج ساده یا سیب زمینی حلقه شده را قرار دهید و بعد برنج مخلوط را اضافه کنید. بعد از اینکه برنج بخار کرد مابقی زعفران آبکرده را بریزید و روی برنج و شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد.

آخرین مقالات

ico جدیدترین مقالات بیشتر


ارتباط ویروس کووید19 با اضافه وزن بدنمان

از زمان ابتلا به همه گیری، مطالعات بسیاری نشان داد بسیاری از بیماران مبتلا به کووید 19 دارای اضافه و

ادامه مطلب

مثبت اندیشی آغاز جهشی در زندگی شما

ارزش های شما، سیستم GPS شما در زندگی ست. تعیین و تنظیم درست شان یکی از مهم ترین قدم ها در تغییر مسیر

ادامه مطلب

با داستان سرایی هر چیزی را به هر کسی بفروشید

کسب و کارتان هر چه باشد به نوعی به حیطه فروش مرتبط می شود. چه بخواهید مشتریانی به دست آورید که محصول

ادامه مطلب

چهار جریان بازاریابی دیجیتالی مهم در سال جاری

به منظور اینکه کسب و کارتان در دنیای دیجیتالی امروز بتواند به رشد خود ادامه دهد، شما باید استراتژی ب

ادامه مطلب


امروز : 2120
دیروز : 4521
هفته گذشته : 14754
ماه : 137054
کل بازدید : 7637809
کاربران آنلاین : 12



کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد.
این سایت صرفاً برای اطلاع‌رسانی کاربران است. لذا هرگونه استفاده‌ی تجاری و تبلیغاتی از محتویات آن ممنوع است و پیگیرد قانونی دارد.