menu menu menu گروه کالا و خدمات
عنوان مقاله : پای گوشت لبنانی
پای گوشت لبنانیمواد لازم برای خمیر
- آرد سه و دو سوم پیمانه
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- شیر 3 قاشق غذاخوری
- روغن سه چهارم فنجان
- مایه خمیر 3 قاشق چای خوری
- تخم مرغ 2 عدد و آب گرم 1 فنجان


مواد لازم برای داخل پای
- کره 2 قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد خرد شده
- گوجه فرنگی 3 عدد
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- دارچین و نمک 1 قاشق چای خوری
- ادویه مخلوط 1 قاشق چای خوری
- سماخ 2 قاشق غذاخوری
- رب کنجد 6 قاشق غذاخوری
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش و جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه
برای تهیه خمیر، آرد، شیر، مایه خمیر، نمک و شکر را درون ظرف بزرگی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. در مرکز آرد گودالی درست کنید و تخم مرغ زده شده و روغن را در مرکز آن بریزید و با استفاده از قاشق چوبی آن را هم بزنید و آب را به تدریج اضافه کنید.
خمیر را به سطح آغشته به آرد منتقل کنید و آن را کمی ورز دهید. خمیر را به ظرفی منتقل کنید و روی آن را بپوشانید و برای مدت یک ساعت در محیط گرم قرار دهید.
برای تهیه مواد داخل خمیر، کره را درون ماهی تابه بریزید و پیاز خردشده را درون آن تف دهید تا نرم شود. گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و برای مدت 10 دقیقه تفت دهید.
پس از آن گوجه فرنگی رنده شده را اضافه و کمی تف دهید تا غلیظ شود. نمک، دارچین، ادویه و سماخ را اضافه کنید و رب کنجد و رب انار را بیفزایید و هم بزنید. پس از یک دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و آب لیموترش و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سرد شود. اکنون روی سطح صاف و تمیزی کمی آرد بپاشید و خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید. هر قسمت خمیر را به شکل دایره به قطر 13 سانتی متر پهن کنید. دو قاشق از مواد را درون هر خمیر قرار دهید و سه گوشه از خمیر را روی هم برگردانید. فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و پای ها را درون سینی فر بچینید و برای مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

آخرین مقالات

ico جدیدترین مقالات بیشتر


ده نکته کاربردی برای مدیران موفق

چگونه مدیری موفق باشیم؟ وظایف مدیران عالی در تفکر استراتژیک و توسعه و ارتقای اهداف بلندمدت سازم

ادامه مطلب

بکس بادی چیست و در چه مواردی کاربردی دارد

آشنایی با بکس بادیبکس بادی چیست و در چه مواردی کاربردی داردابزار آلات بادی، ابزارآلات قدرتمندی هستند

ادامه مطلب

غادة السمان در چند سطر

غادة السمان در چند سطرنویسنده، شاعر و یکی از بنیان‌گذاران شعر نو در ادبیات عربمتولد سال 1942، دمشق،

ادامه مطلب

معرفی و نگهداری گیاه برگ انجیری

آیا به دنبال ایده‌های خلاقانه برای چیدمان گل در خانه و محل کار خود هستید؟ اگر می‌خواهید به دکور

ادامه مطلب


امروز : 610
دیروز : 3037
هفته گذشته : 25373
ماه : 127395
کل بازدید : 8685077
کاربران آنلاین : 8



کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد.
این سایت صرفاً برای اطلاع‌رسانی کاربران است. لذا هرگونه استفاده‌ی تجاری و تبلیغاتی از محتویات آن ممنوع است و پیگیرد قانونی دارد.